Brand
Culoare
 
35.00 lei
Wishlist
- 30%
 
200.00 lei 30% 140.00 lei
Wishlist
 
96.99 lei
Wishlist
- 23%
 
200.00 lei 23% 155.00 lei
Wishlist
 
115.00 lei
Wishlist
 
115.00 lei
Wishlist
 
15.00 lei
Wishlist
 
2.00 lei
Wishlist
 
39.00 lei
Wishlist
 
59.00 lei
Wishlist
- 11%
 
100.00 lei 11% 89.00 lei
Wishlist
- 14%
 
80.00 lei 14% 69.00 lei
Wishlist
 
39.00 lei
Wishlist
- 12%
 
90.00 lei 12% 79.00 lei
Wishlist
 
160.00 lei 8% 148.00 lei
Wishlist
 
30.00 lei
Wishlist

Stilul ombre, sau in degrade, a ramas in tendinte si in acest an. Aceasta tehnica a prins foarte bine in materie de vopsire a unghiilor, dar si a parului. Tehnica este folosita atat de hairstylisti cat si de manechiuristi. Ce inseamna mai exact? Vorbind de unghii, se coloreaza unghiile in degrade, de la o culoare mai inchisa la una mai deschisa, fara a se observa trecerea dintre colori, aceasta trebuie facuta cat mai fin cu putinta. Spre deosebire de alte tehnici folosit...


Moda in materie de unghii cu gel evolueaza rapid. O manechiurista care se respecta este la curent in fiecare moment cu tot ce este nou, pentru a reusi sa-si satisfaca clientele de fiecare data si astfel sa le fidelizeze. Una dintre tendintele din acest an este sa porti insecte pe unghii. Trebuie sa asortezi insectele cu pietricele si sclipici si trebuie sa fie neaparat 3D. Un astfel de model este indicat sa fie facut pe unghiile cu gel, nu pe cele cu oja, si este bine sa apelati la un specia...


O femeie care se respecta are grija ca manichiura ei sa fie perfecta, in fond aceasta reprezinta cartea ei de vizita. In sezonul cald renuntam la unghiile in culori reci si trecem la modelele pline de viata. Unghiile ornate cu flori naturale sunt la mare moda si in acest sezon. Sunt insufletite, colorate si atrag toate privirile celor din jur. Unghiile ornate cu flori naturale sunt usor de facut, nu necesita o tehnica speciala, insa pentru o astfel de manichiura speciala sunt recomandate un...

Truse Make up / Machiaj

In mare majoritate, femeile se machiaza inainte de a iesi din casa, indiferent de locul in care vor merge. Pentru realizarea unui machiaj de nota maxima, fie ca este de zi, de seara sau de ocazie, este necesara o trusa de machiaj. In functie de nevoile fiecarei femei in parte, trusa de machiaj poate fi standard, semi-profesionala si profesionala.

Noi va oferim toate aceste tipuri de truse de machiaj - intr-o diversitate de forme in ceea ce priveste continutul si designul - de la urmatoarele branduri: Constance Carroll, Coopwins, ESPRIT, MAYBELLINE, Miss Rose, Need You, PRO Concealer, Romantic Bird si Ushas.

Truse de machiaj standard

Astfel de truse sunt potrivit de purtat in geanta datorita dimensiunilor reduse si contin strictul necesar pentru realizarea unui machiaj. Sunt utile in timpul zilei (de exemplu, la serviciu), pentru retusari. Nu contin o gama larga de produse, concentrandu-se doar pe acelea absolut necesare. O astfel de trusa poate sa contina: farduri in culori de baza; pudra; ruj sau gloss. Astfel de truse sunt usor de purtat si de intretinut.

Truse de machiaj semi-profesionale

Aceste truse contin produsele necesare realizarii unui machiaj de zi, dar si machiajului de seara. De regula, includ 30 sau ceva mai multe nuante de fard, pudra si ruj sau gloss. Cu o astfel de trusa se poate realiza chiar si un machiaj sofisticat de ocazie.

Truse de machiaj profesionale

Trusa profesionala de machiaj le este potrivita profesionistilor, dar si femeilor carora le place sa experimenteze cele mai diversificate tipuri de machiaj. Este o trusa completa care poate sa contina: pana la 200 de nuante pentru pleoape, sprancene, fond de ten, blush, ruj, gloss, concealer si corector, realizate din pigmenti extrafini; instrumente pentru aplicare si contur; oglinda etc. Intr-o trusa de machiaj profesionala, produsele ar trebui sa se regaseasca in mai multe variante, in nuante si texturi diferite, culori mate, sidefate si metalizate, subtonuri calde si reci s.a.m.d.

Trusele de machiaj standard sunt foarte usor de transportat, aceeasi calitate ar trebui fi regasita si in cazul truselor semi-profesionale si profesionale. O profesionista care a facut din machiaj o ocupatie are nevoie de cateva truse de machiaj pe care sa le transporte usor, din acest motiv trebuie sa opteze pentru forme compacte, straturi din palete suprapuse dispuse modular.

In concluzie: „Priveste machiajul ca o bijuterie pentru fata. Joaca-te cu nuantele, umbrele, texturile - te pot transforma in mod miraculos.” - Francois Nars