Unghii false - Ce trebuie sa stii inainte sa cmperi

Unghii false – Ce trebuie sa stii inainte sa cmperi

Unghiile false sunt o modalitate populară de a adăuga glamour și stil look-ului tău.

Cu tendințele în continuă schimbare ale formelor și culorilor unghiilor, poate fi greu să ții pasul cu ceea ce este la modă. Dar înainte de a te grăbi să cumperi unghii false, există anumite lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare.

Acest articol vă va oferi o privire de ansamblu asupra a ceea ce trebuie să știți înainte de a cumpăra unghii false, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză despre care sunt potrivite pentru dvs.

Ce sunt Unghiile False?

Unghiile false sunt o modalitate excelentă de a adăuga lungime, putere și frumusețe propriilor unghii. Dar înainte de a cumpăra unghii false, există câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare.

În primul rând, decideți dacă doriți unghii false din acril sau gel. Acrilicele tind să fie mai puternice și mai durabile decât gelurile, dar necesită mai multă întreținere, deoarece trebuie reumplute la fiecare 2-3 săptămâni. Pe de altă parte, gelurile necesită mai puțină întreținere, dar este posibil să nu reziste la fel de mult ca acrilicele.

În al doilea rând, alegeți cu atenție forma unghiilor false. Formele pătrate sau migdale sunt populare atât pentru acrilice, cât și pentru geluri, în timp ce cele în formă de sicriu sunt cele mai potrivite pentru unghiile false mai scurte, datorită capetelor conice.

Când vine vorba de lungime, găsiți un echilibru între comoditate și stil: prea scurt poate părea nenatural, în timp ce prea lung vă poate împiedica activitățile de zi cu zi, cum ar fi scrisul sau folosirea cu ușurință a telefoanelor mobile.

În cele din urmă, alege culoarea potrivită care ți se potrivește cel mai bine – neutre pentru look-uri clasice sau nuanțe mai strălucitoare pentru look-uri mai îndrăznețe!

Tipuri de unghii false

Unghii acrilice: Unghiile acrilice sunt un tip popular de unghii false. Sunt realizate dintr-o combinație de lichid monomer și pulbere polimerică care este aplicată pe patul natural de unghii, apoi modelată și întărită sub o lampă UV/LED.

Rezultatul este o unghie puternică, dar flexibilă, care poate fi decorată cu geluri, sclipici, pietre prețioase sau alte decorațiuni. Dezavantajul unghiilor acrilice este că necesită reumplere la fiecare două până la trei săptămâni, pe măsură ce unghia naturală crește.

Unghii cu gel:

Unghiile cu gel sunt un alt tip popular de unghii false care au devenit mai accesibile în ultimii ani odată cu o creștere a truselor de manichiură acasă. Unghiile cu gel vin prefabricate și gata de aplicat, așa că nu este nevoie de niciun proces de amestecare sau de întărire. La fel ca și acrilicele, unghiile cu gel necesită reumpleri regulate – de obicei la două până la patru săptămâni – dar tind să dureze mai mult în general decât acrilicele, deoarece nu se ciobesc la fel de ușor din cauza structurii lor întărite.

Unghii cu apăsare:

unghiile cu apăsare sunt cea mai accesibilă opțiune atunci când vine vorba de unghii false, deoarece pot fi achiziționate de la majoritatea magazinelor de frumusețe pentru aproximativ 50 lei -75 lei per set. Spre deosebire de gel sau acrilice, acestea ar trebui să fie purtate doar o noapte (sau doar câteva ore) la un moment dat, deoarece adezivul lor se uzează rapid după ce a fost expus la apă sau căldură de la unelte de coafat, cum ar fi uscătoarele sau fierele de călcat.

Opțiuni de adeziv

Opțiunile de adeziv sunt o considerație vitală atunci când cumpărați unghii false. Adezivul acrilic este cel mai comun adeziv folosit pentru a atașa unghiile false, cu toate acestea, există și alte câteva tipuri de adezivi disponibile astăzi pe piață care pot oferi diferite niveluri de confort și rezistență.

Adezivul pentru unghii este special conceput pentru atașarea unghiilor artificiale și vine atât sub formă lichidă, cât și sub formă de bandă. Forma lichidă necesită timp de uscare, dar poate fi adăugată direct pe patul unghiei pentru o mai mare rezistență.

Adezivul benzi este pre-tăiat în benzi care se potrivesc direct pe unghia naturală pentru o lipire instantanee care durează până la două săptămâni fără crăpare sau ciobire.

Adezivii pe bază de latex oferă o altă opțiune, oferind mai puțină iritare și capacități puternice de lipire, fără a fi nevoie de timp de uscare.

De asemenea, vin în diverse formulări, inclusiv împachetări de unică folosință sau benzi de țesătură care sunt ușor de aplicat și durează până la cinci zile fără a se decoji sau a se ridica de pe patul unghiei.

Beneficiile unghiilor false

Unghiile false sunt o modalitate excelentă de a adăuga stil și glamour oricărui look. Ele vin într-o varietate de forme, dimensiuni și culori, astfel încât să puteți găsi opțiunea perfectă pentru aspectul dvs. Unghiile false sunt ușor de aplicat și pot rezista până la două săptămâni cu îngrijirea corespunzătoare.

Unghiile false oferă, de asemenea, protecție pentru unghiile naturale, permițându-le să crească mai mult timp fără deteriorare. În plus, nu este nevoie să piliți sau să lustruiți unghiile false, deoarece acestea vin deja modelate și gata de purtat.

În plus, acestea sunt adesea mult mai ieftine decât manichiura de salon oferă o flexibilitate mai mare atunci când vine vorba de alegerea designului sau a culorii perfecte.

În cele din urmă, unghiile false oferă mai multă libertate atunci când vine vorba de a-ți schimba stilul, deoarece poți comuta oricând între diferite look-uri, fără a fi nevoie să aștepți zile pentru o programare la un salon de unghii.

Sfaturi de întreținere

Când aveți grijă de unghiile false, este important să le păstrați curate și uscate. De asemenea, este important să aplicați un strat subțire de lipici pentru unghii înainte de a aplica unghiile false pentru o prindere mai puternică.

Aplicarea unui strat de acoperire pe unghiile false poate ajuta la etanșarea umezelii și la prevenirea ruperii sau crăparii acestora. De asemenea, ar trebui să evitați să vă udați unghiile false, deoarece acest lucru le poate face să slăbească în timp.

În plus, ar trebui să fiți precaut atunci când vă tăiați sau piliți unghiile false, deoarece presiunea prea mare le poate deteriora. Dacă observați orice decojire sau ridicare în jurul marginilor, cel mai bine este să înlocuiți unghia cu una nouă.

În cele din urmă, asigurați-vă că îndepărtați cu atenție unghiile false vechi, înmuiându-le în apă caldă sau folosind un agent de îndepărtare pe bază de acetonă, pentru a nu deteriora patul natural de unghii de dedesubt.

Considerații de cost

Considerații legate de cost: înainte de a investi în unghii false, este important să luați în considerare costul. Unghiile false pot varia de la accesibile la scumpe, în funcție de material și design.

Unghiile acrilice sau cu gel sunt, de obicei, mai scumpe decât alte tipuri de opțiuni de unghii false, cum ar fi unghii care sunt presate sau lipite, deoarece durează mai mult și necesită un profesionist pentru aplicare.

În plus, dacă alegeți să folosiți unghii acrilice sau cu gel, pot exista cheltuieli suplimentare, cum ar fi costuri de întreținere pentru retușuri la fiecare două săptămâni și taxe de îndepărtare atunci când sunteți gata să le scoateți.

Alte alternative prietenoase cu bugetul pot fi mai ieftine inițial, dar pot să nu dureze atât de mult și ar putea avea nevoie de înlocuire mai frecventă. Este important să cântăriți toate opțiunile înainte de a lua o decizie de cumpărare care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Concluzie

În concluzie, unghiile false pot fi o modalitate ușoară și ieftină de a-ți face mâinile să arate mai atractive.

Înainte de a le cumpăra, este important să știi ce tip de unghii preferi și să te asiguri că se potrivesc cu forma unghiei tale naturale.

De asemenea, trebuie să găsești un salon sau un magazin de renume care să ofere produse de calitate.

În cele din urmă, asigurați-vă că aveți grijă de unghiile false după aplicare, evitând apa timp de cel puțin 24 de ore și folosind ulei de cuticule pe ele în mod regulat.

Având în vedere aceste sfaturi, te vei putea bucura de unghii false frumoase fără probleme!


Citeste ultimele articole


Unghi Cu Gel Pe Unghia Naturala
Unghii Cu Gel Simple
Unghii de Toamnă – Inspiratie pentru unghii cu un aspect natural și elegant
Crema de față Nivea Q10: Pentru o piele tânără și plină de vitalitate.
Cea mai bună cremă de față antirid: Alege produsele eficiente
Ivatherm Crema Antirid: Intensa Hidratare și Reîntinerire.

Leave a Comment