Unghii Cu Gel Simple

Unghii Cu Gel Simple

Unghiile cu gel au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Ele oferă un aspect frumos, de lungă durată, care durează săptămâni întregi. Dacă sunteți în căutarea unui mod rapid și ușor de a vă menține unghiile să arate impecabil, unghiile cu gel ar putea fi soluția perfectă. Cu relativ puțin efort și întreținere, puteți obține rezultate de calitate la salon acasă, cu pași simpli. În acest articol, vom arunca o privire asupra modului de creare și întreținere a unghiilor cu gel uimitoare acasă.

Unghii cu gel simple

Unghiile cu gel sunt un tip de manichiură care oferă o alternativă la ocul tradițional. Ele oferă un finisaj mai durabil decât oja obișnuită și pot dura până la două săptămâni cu o întreținere adecvată. Unghiile cu gel sunt aplicate prin periere pe mai multe straturi de culoare gel pe unghii, întărind fiecare strat între aplicații. Procesul este finalizat cu un strat superior și întărirea întregului set de unghii sub lumină LED sau UV timp de aproximativ două minute. Acest lucru are ca rezultat un finisaj lucios care nu se va ciobi și nu se va pata ca lustrul obișnuit. Unghiile cu gel simple au, de obicei, o singură nuanță pe toate cele zece degete, ceea ce le face ideale dacă sunteți în căutarea unei unghii care necesită o întreținere redusă, fără prea multă agitație. Pentru cei începători în manichiura cu gel, modelele simple pot fi mai ușor de îngrijit în comparație cu modelele mai complicate, care pot necesita o întreținere suplimentară. Pentru a vă asigura că unghiile simple cu gel rămân fabuloase, este important să vă hidratați mâinile în mod regulat și să evitați spălarea excesivă a mâinilor sau contactul cu apa în timp ce purtați manichiura.

Ce sunt unghiile cu gel?

Unghiile cu gel sunt unul dintre cele mai populare tratamente pentru unghii în rândul clienților. Acestea se realizează prin aplicarea unui gel pe unghie, care se întărește cu LED sau lumină UV. Unghiile cu gel sunt mai durabile decât lacul tradițional, deoarece rezistă până la două săptămâni fără ciobiri sau exfoliere. În plus, unghiile cu gel oferă un finisaj lucios care nu se va stinge în timp. Cheia pentru a obține unghii simple cu gel este alegerea culorilor și a produselor potrivite. Majoritatea profesioniștilor recomandă nuanțe neutre precum fildeșul, taupul și bejul pentru purtarea de zi cu zi, deoarece pot completa cu ușurință orice ținută. Atunci când alegeți paleta de culori, asigurați-vă că alegeți culori care vă vor flata nuanța pielii și nevoile stilului de viață. De asemenea, trebuie să vă asigurați că utilizați produse de calitate de la mărci de renume precum Lila Rossa pentru rezultate de lungă durată. În cele din urmă, asigură-te că ai grijă de unghiile tale cu gel, astfel încât acestea să arate proaspete pentru mai mult timp; aceasta include hidratarea regulată a acestora cu ulei de cuticule și evitarea activităților precum grădinăritul sau munca manuală care le poate deteriora în timp.

Beneficiile unghiilor cu gel

Unghiile cu gel sunt o alegere populară și de lungă durată pentru cei care doresc să-și păstreze unghiile îngrijite și atractive. Unghiile cu gel sunt realizate cu un gel specializat care se întărește sub lumină ultravioletă sau LED, rezultând un finisaj lucios care va rezista până la două săptămâni fără ciobire. Spre deosebire de manichiura tradițională, unghiile cu gel pot fi aplicate rapid și ușor acasă, cu risc minim de pete sau decolorare. În plus, deoarece culoarea lacului nu se va estompa la fel de repede cu unghiile cu gel, vei folosi mai mult culorile tale preferate înainte de a fi nevoit să le revopsești. Pe lângă faptul că oferă un aspect elegant care durează mai mult decât lacurile de unghii tradiționale, unghiile cu gel protejează și unghia naturală de deteriorarea cauzată de uzura de zi cu zi. Stratul puternic de lac împiedică umezeala să ajungă în straturile delicate de dedesubt, formând în același timp o barieră împotriva murdăriei și bacteriilor care ar putea duce la infecții sau inflamații.

Pregătirea pentru unghii cu gel

Înainte de a începe procesul de aplicare a unghiilor simple cu gel, este important să vă pregătiți corespunzător. În primul rând, este necesar să vă asigurați că unghiile sunt curate și fără murdărie sau uleiuri. Acest lucru se poate face spălând bine mâinile cu apă și săpun, apoi folosind un demachiant pe bază de alcool pe fiecare unghie pentru a îndepărta orice exces de ulei sau murdărie. În al doilea rând, unghiile trebuie modelate și șlefuite după cum se dorește înainte de începerea aplicării. Folosind o pilă sau un tampon de unghii, modelați ușor fiecare unghie în forma dorită înainte de a utiliza un tampon sau o pilă mai fină pentru a crea un finisaj neted pe fiecare. Odată terminat cu acest pas, este important să hidratați cuticulele pentru a le menține sănătoase în timpul procedurii. În cele din urmă, aplicați un strat de bază de lac transparent pe fiecare unghie, astfel încât, atunci când gelul este aplicat mai târziu peste acest strat, să nu existe șanse să se formeze bule de aer sub produs. Acești pași sunt esențiali pentru pregătirea corectă a unghiilor simple cu gel!

Aplicarea lacului de unghii cu gel

Pentru a aplica unghii simple cu gel, începeți prin a vă pregăti unghiile împingând cuticulele înapoi și pilindu-le în forma dorită. Ștergeți fiecare unghie cu un tampon de bumbac îmbibat în alcool pentru a îndepărta orice exces de ulei de pe suprafața unghiei. Aplicați un strat subțire de strat de bază pe fiecare unghie și întăriți-l cu lumină UV sau LED timp de aproximativ 30 de secunde. Selectați o culoare de lac de gel și aplicați un strat subțire pe toată unghia. Întăriți acest strat cu lumină UV sau LED pentru aceeași perioadă de timp ca înainte. Repetați acest proces până când ajungeți la opacitatea nuanței dorite. Finalizați aspectul aplicând încă un strat subțire de top coat pe toate unghiile, întărindu-le din nou între straturi, dacă este necesar. În cele din urmă, îndepărtați orice reziduu lipicios în exces de pe marginile unghiilor cu un șervețel fără scame înmuiat în alcool izopropilic 99%. Unghiile tale simple cu gel sunt acum complete!

Îngrijirea unghiilor cu gel

Unghiile cu gel oferă o alternativă mai durabilă și mai durabilă la ocul tradițional. Pentru a menține aspectul manichiurii tale cu gel cât mai mult timp, este important să ai grijă de ele în mod corespunzător. Începeți prin a îndepărta orice lac existent de pe unghii înainte de a aplica gelul. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că gelul are o suprafață curată de care să se atașeze, făcându-l să dureze mai mult și să arate mai bine. Când aplicați gelul, utilizați straturi subțiri și asigurați-vă că nu lăsați bule de aer să rămână prinse între ele. În cele din urmă, asigurați-vă că vă vindecați unghiile sub o lampă LED sau UV după fiecare strat pentru rezistență și durabilitate maximă.

Când vine timpul pentru îndepărtare, încercați să vă înmuiați mâinile în apă caldă amestecată cu câteva picături de săpun de vase și apoi să împingeți ușor fiecare unghie cu un bețișor portocaliu sau cu un împingător de cuticule. De acolo poți folosi un agent de îndepărtare a lacului de unghii fără acetonă dacă este necesar; cu toate acestea, acest lucru va funcționa numai pe straturi de top sau de bază non-gel, așa că asigurați-vă că știți cu ce tip aveți de-a face mai întâi! În cele din urmă, nu uitați de întreținere – hidratați-vă mâinile în mod regulat și păstrați-le tăiate și pilite pentru cele mai bune rezultate!

Procesul de eliminare

Procesul de eliminare a unghiilor simple cu gel este important de înțeles pentru a ne asigura că unghiile arată cel mai bine. Primul pas este să folosiți o pilă de unghii sau un tampon pentru a modela unghiile și pentru a îndepărta eventualele uleiuri de pe suprafață. Apoi, aplicați un strat subțire de lac de gel și întăriți-l urmând instrucțiunile producătorului. Odată întărit, ștergeți orice reziduu lipicios cu un detergent pe bază de alcool și apoi lustruiți suprafața cu un tampon cu granulație fină. În cele din urmă, folosiți un dispozitiv de împingere a cuticulelor pentru a împinge ușor înapoi și pentru a tăia cuticulele în exces din jurul patului unghiei pentru un finisaj curat. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că rezultatul final arată neted și îngrijit, fără creste vizibile sau denivelări. Odată cu finalizarea acestui proces, unghiile tale simple cu gel vor fi gata pentru aplicarea stratului superior!

Concluzie: realizarea unghiilor perfecte cu gel simple

Când vine vorba de a crea unghii perfecte cu geluri simple, există o gamă largă de opțiuni disponibile. Gelurile simple sunt o modalitate ușoară și accesibilă de a obține acasă unghii de calitate la salon. Sunt disponibile în varietăți clare, transparente și colorate și pot fi aplicate rapid cu doar câțiva pași simpli. Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că vă pregătiți corect unghiile înainte de aplicare și urmați cu atenție instrucțiunile furnizate pe ambalaj. Utilizați un dispozitiv de împingere a cuticulelor pentru a vă împinge cuticulele înainte de a aplica gelul, ceea ce vă va ajuta să creați o manichiură de durată mai lungă, fără pete sau bule. După ce ați aplicat gelul de lac la alegere, utilizați o lampă UV sau o lumină LED pentru a-l întări timp de până la două minute pe strat. Finalizați cu un strat superior pentru strălucire și durabilitate maximă. Având în vedere aceste sfaturi, te vei putea bucura de unghii frumoase în stil salon, care durează până la două săptămâni!

Alte articole interesante:

Leave a Comment