Termeni si conditii

Cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos.

Acesti "Termeni si conditii de utilizare" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si ABC BEAUTY COSMETICS SRL in privinta utilizarii website-ului kareli.ro. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti "Termeni si conditii de utilizare" va rugam sa nu utilizati site-ul kareli.ro.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative romane aflate in vigoare:

  • - Legea comertului electronic - nr. 365 / 7.06.2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002;
  • - Ordonanta nr. 21 din 21.08.1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992;
  • - Ordonanta nr. 130 din 31.08.2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

Drepturi de proprietate intelectuala (Copyright)

Intregul continut al site-ului kareli.ro (descrieri, caracteristici, imagini, reprezentari stilizate etc) este proprietatea exclusiva a S.C ABC BEAUTY COSMETICS SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens (prin licente de utilizare si/sau publicare) si nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al S.C ABC BEAUTY COSMETICS SRL

Folosirea fara acordul companiei S.C ABC BEAUTY COSMETICS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor romane in vigoare.

Securitatea datelor personale

Prin completarea datelor in formularul de creare a contului si / sau de comanda, cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S.C ABC BEAUTY COSMETICS SRL, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul de a expedia comenzile, pentru a transmite confirmarea comenzilor, eventualele promotii si buletinele informative periodice.

S.C ABC BEAUTY COSMETICS SRL se obliga sa nu faca publice si sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept (Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului) in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila exclusiv clientilor persoane fizice. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea sa. Returnarea produsul se face in aceeasi stare in care a fost livrat (in cutia originala cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). In cazul in care produsul nu se returneaza in starea descrisa mai sus, consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produsului.

Daca produsul sufera deteriorari de natura celor mentionate anterior, pentru care consumatorul este responsabil, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Imaginile si filmele sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate pot diferi de imagini (culoare, accesorii, aspect etc.)

Fotografiiile si filmele au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Conditii de garantie

Garantia se solutioneaza de catre S.C ABC BEAUTY COSMETICS SRL prin transmiterea produsului prin intermediul unei firme de curierat la adresa: bdul Voluntari 85 , Spatiul nr.8, etaj 3, oras Voluntari, ILFOV 077190.

Solutionarea garantiei se va realiza prin repararea produsului defect, daca acest lucru este posibil, sau in cazul in care repararea nu este posibila, prin inlocuirea acestuia cu unul nou, in cazul in care produsul se afla in stoc. In cazul in care nici una dintre variantele de mai sus nu este posibila, clientului i se va rambursa contravaloarea produsului, prin ordin de plata in cont bancar.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea S.C ABC BEAUTY COSMETICS SRL doar in cazul in care se constata faptul ca defectiunea sesizata de catre client este intr-adeavar o problema de garantie si nu un rezultat al unei utilizari neadecvate a produsului.

Solutionarea garantiei se face in maxim 30 zile calendaristice.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Pentru produsele la care in descrierea acestora nu este specificata o alta perioada de garantie, aceasta este de 12 luni, termen ce se scurge incepand cu data livrarii produsului. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente, in ambalajul original si o copie a facturii fiscale. In cazul in care produsele ajung neinsotite de acest document, sau nu sunt transmise in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile aferente, produsele pot fi returnate solicitantului / expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia se refera exclusiv la defecte de fabricatie si nu acopera defectiuni aparute in urma utilizarii necorespunzatoare a produsului. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente / piese arse sau plesnite etc, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitor componente in timpul functionarii echipamentelor etc.

FORTA MAJORA

Atat S.C ABC BEAUTY COSMETICS SRL cat si cumparatorul nu se vor face raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si / sau in mod corespunzator, total sau partial, este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.