Unghii cu INSECTE 3D - revolutie in materie de manichiura cu gel in 2017!

Moda in materie de unghii cu gel evolueaza rapid. O manechiurista care se respecta este la curent in fiecare moment cu tot ce este nou, pentru a reusi sa-si satisfaca clientele de fiecare data si astfel sa le fidelizeze.

Una dintre tendintele din acest an este sa porti insecte pe unghii. Trebuie sa asortezi insectele cu pietricele si sclipici si trebuie sa fie neaparat 3D.

Un astfel de model este indicat sa fie facut pe unghiile cu gel, nu pe cele cu oja, si este bine sa apelati la un specialist. Unghiile cu gel sunt greu de facut acasa, necesita aparatura si materiale speciale.

Desi par a fi modele extrem de complexe, sunt de mare efect si deosebit de sofisticate, nu sunt dificil de realizat. Este nevoie sa urmati cativa pasi, sa aveti putina dexteritate si sa lucrati cat mai curat.

Astazi va aratam pas cu pas cum se poate realiza o gargarita 3D, asortata cu pietricele swarovski.

Pasul 1 - se pilesc unghiile, se curata bine cuticula, se degreseaza cu grija si apoi se curata de praf foarte bine.

Pasul 2 - dupa ce s-a pregatit unghia, se aplica stratul de baza, un gel transparent, apoi se usuca la lampa UV vreme de 2-3 minute, in functie de puterea si tipul neoanelor.

Pasul 3 - Se aplica gelul de constructie, se usuca la lampa UV, se pileste in forma dorita.

Pasul 4 - dupa ce am construit unghiile si am ales forma, aplicam culoarea. Pentru modelul de astazi am ales un violet, insa culoarea poate fi diferita, in functie de gusturi. Dupa ce se aplica in doua straturi, se usuca la lampa UV si se matuiesc unghiile cu ajutorul unui buffer sau a unui finish mat.

Pasul 5 - este cel mai frumos, incepem conturarea gargaritei. Pentru a crea conturul cu efect metalic, avem nevoie de folia de transfer de culoare aurie si gelul black tulip, special pentru pictura si folie de transfer. Se deseneaza conturul gargaritei, se usuca la lampa UV pana cand negrul se matuieste si apoi se aplica folia pana cand auriul se transfera pe modelul nostru.

Umplem aripile gargaritei cu gel rosu intens, uscam la lampa UV, dupa care, cu un gel negru, ii facem bulinele si uscam din nou la lampa.

Aplicam doua pietricele swarovski in loc de ochi, iar corpul este si el "batut" in pietricele. Cristalele pot fi fixate in gel, sau pot fi prinse cu lipici direct pe finish. Specialistii recomanda varianta a doua, insa, prinse in gel vor rezista mai multa vreme. Modelul poate fi sigilat cu finish, insa trebuie sa aveti grija sa nu depasiti gargarita, daca optati tot pentru unghii mate.

O astfel de manichiura cu gel poate arata impecabil pana la 2-3 saptamani, insa rezista intr-o stare buna pana la 4-6 saptamani. Gelul fiind cunoscut pentru rezistenta pe care o confera unghiilor.

Transport gratuit oriunde in tara (Romania), pentru orice comanda a carei valoare depaseste 149 RON.

Metodele de livrare sunt urmatoarele:

  • Bucuresti – Ilfov : Livrare prin curier in 1-2 zile lucratoare. Cost curier – 9 ron
  • Provincie: Livrare prin curier in 2-3 zile lucratoare. Cost curier – 9 ron