Unghii ornate cu flori naturale! Un must have in sezonul de primavara-vara

O femeie care se respecta are grija ca manichiura ei sa fie perfecta, in fond aceasta reprezinta cartea ei de vizita.

In sezonul cald renuntam la unghiile in culori reci si trecem la modelele pline de viata. Unghiile ornate cu flori naturale sunt la mare moda si in acest sezon. Sunt insufletite, colorate si atrag toate privirile celor din jur.

Unghiile ornate cu flori naturale sunt usor de facut, nu necesita o tehnica speciala, insa pentru o astfel de manichiura speciala sunt recomandate unghiile cu gel.

Florile naturale pot fi aplicate si peste oja, lac de unghii sau oja semipermaneta, insa nu vor rezista la fel de mult ca atunci cand sunt aplicate peste gel.

Metoda de aplicare a florilor naturale peste unghiile cu gel

Pasii sunt simpli, se pregatesc unghiile pentru aplicarea stratului de baza. Se curata, se indeparteaza cuticula, se curata bine unghia de impuritati si se degreseaza. Dupa ce unghia a fost pregatita cu atentia se aplica stratul de gel de baza si se usuca la lampa UV vreme de 2- 3 minute (in functie de puterea ei).

Aplicam gelul 3 in 1, uscam la lampa UV si pilim in forma dorita. Acum urmeaza sa aplicam florile naturale.

Exista o gama extrem de larga de unde putem alege modelul dorit. Florile au culori diferite si pot fi vopsite in orice nuanta se doreste. Gasim flori albe, negre, rosii, albaste, verzi, galbene, mov, roz si orice alta nuanta va doriti pe unghiute.

Pe langa culoare, florile naturale pot fi gasite si in diferite marimi, forme si texturi.

Dupa ce te-ai decis asupra ornamentelor naturale pe care ti le doresti pe unghii, mai trebuie doar sa le aplici.

Cum se procedeaza

  • - Dupa ce s-a pilit unghia in forma dorita, se aplica un strat transparent de gel peste care se aseaza floricelele sau floarea, daca este una singura. Dupa ce se fizeaxa in forma dorita, se usuca la lampa UV.
  • - In cazul in care iti doresti sa fii sigur ca floarea nu se simte la mana, se poate aplica inca un strat de gel, pe deasupra, pentru ca modelul sa fie complet ingropat in gel.
  • - Dupa ce uscam la lampa, se pileste unghia cu grija pentru a nu se ajunge la model.
  • - Acum aplicam stratul de finish si ne asiguram ca intreaga unghie este bine sigilata.

Dupa cum spuneam, un astfel de model nu este greu de realizat, insa, atunci cand vine vorba de unghiile cu gel, este important sa apelezi la ajutorul unui specialist. Tehnica cu gel necesita experienta, dexteritate, insa, cel mai important, geluri si aparatura speciala. Asa ca, pentru o manichiura fabuloasa, iti recomandam sa dai o fuga la salonul de infrumusetare, cu siguranta vei fi rasfatata cu cele mai frumoase unghii.

Transport gratuit oriunde in tara (Romania), pentru orice comanda a carei valoare depaseste 149 RON.

Metodele de livrare sunt urmatoarele:

  • Bucuresti – Ilfov : Livrare prin curier in 1-2 zile lucratoare. Cost curier – 9 ron
  • Provincie: Livrare prin curier in 2-3 zile lucratoare. Cost curier – 9 ron