Tipuri de manichiură cu gel pentru vara 2017

Una dintre principalele preocupari estetice de care sunt interesate femeile este aspectul unghiilor. In ultimii ani chiar si unii barbati aleg sa-si coloreze si picteze unghiile pentru a obtine un aspect unic, creativ si estetic. Manichiura reprezinta o rutina saptamanala pentru unele persoane, iar pentru altele, o rutina ocazionala pe care o practica chiar si o data pe luna daca ne gandim la unghiile cu gel. Indiferent de frecventa, manichiura implica mai mult decat un strat de lac pe unghii. Beneficiile sale se extind dincolo de a arata bine, pentru ca ingrijirea unghiilor asigura o sanatate buna.

Sa acorzi timp ingrijirii unghiilor, realizarii unor modele deosebite s.a.m.d., presupune sa te relaxezi. Sa experimentezi numeroase modele necesita sa fii creativa. In timp, vei capata experienta si vei ajunge sa te surprinzi chiar si pe tine prin modul in care vei sti sa faci o adevarata arta pe unghii. Pana atunci, iti propun sa vezi ce modele se poarta in sezonul ce va urma.

Vara 2017, ca orice vara care se respecta, propune o explozie de culoare si abordari creative. Modelele pentru unghiile cu gel trebuie sa fie si ele deosebite. In articolul de azi, iti propun 5 modele de unghii cu gel pe care le vei iubi si pentru care vei fi apreciata.

1. Manichiura Cat Eye: mai popular in 2017 ca niciodata, acest model presupune utilizarea unui gel in a carui formula intra particule fine de metal. Poti aplica pe lunula gitter, diferite desene, pietre lichide etc. (alegerile depind de imaginatia ta), iar pe restul unghiei oja-gel care va asigura un efect splendid de stralucire.

2. Manichiura cu dungi: indiferent ca alegi sa-ti pui pe unghii dungi verticale, orizontale, in spirala sau in zigzag, acestea sunt obligatorii in 2017. Le poti pune sub un lac transparent sau pe un gel colorat . Iti recomand sa folosesti efectul navy, folosind culorile alb si albastru.

3. Manichiura cu efectul apusului de soare: sa urmaresti un apus de soare este o reala placere, sa ti-l aduci chiar si pe unghii inseamna sa debordezi de creativitate. Ce presupune mai exact? Sa cobori pe unghiile tale acele culori pe care le poti vedea pe cer vara, atunci cand soarele apune. Nu este uimitor? O combinatie frumoasa de portocaliu, rosu, galben si albastru...

4. Manichiura cu efectul cioburilor de sticla: nu vei avea tocmai cioburi de oglinda pe unghii, dar vei putea da impresia ca lei ai prin aplicarea unor abtibilduri special concepute sau ale unor folii de aluminiu cu efect holografic. Pentru un efect maxim, aplica pe unghie un gel UV negru sau orice alta culoare inchisa, apoi aplica decorul. Este potrivit sa obtii acest efect pe un singur deget sau pe toate.

5. Manichiura cu modele de unghii „impletite” in 3D: Cam greu sa iti reuseasca fara mult exercitiu, dar cum nimic nu este imposibil, poti incerca ceea ce propune Ekaterina Mirosnicenko, nail-designer din Rusia. Cosite, figuri geometrice s.a.m.d., pot prinde viata pe unghiile tale daca vei aplica un decor pe oja gel, pe care il vei fixa la o lampa UV . Pentru fundal, opteaza pentru nuante mate si pastelate.

Transport gratuit oriunde in tara (Romania), pentru orice comanda a carei valoare depaseste 149 RON.

Metodele de livrare sunt urmatoarele:

  • Bucuresti – Ilfov : Livrare prin curier in 1-2 zile lucratoare. Cost curier – 9 ron
  • Provincie: Livrare prin curier in 2-3 zile lucratoare. Cost curier – 9 ron