Model Unghii Cu Gel

Model Unghii Cu Gel

Modelele de unghii cu gel sunt o alternativă populară la unghiile acrilice. Unghiile cu gel vin într-o varietate de finisaje, inclusiv mate, lucioase și strălucitoare. Ele încep ca un gel lichid care se aplică pe unghia naturală înainte de a fi vindecat cu lumină UV sau LED. Procesul de întărire face ca gelul să se întărească și să adere la placa naturală a unghiei.

Unghiile cu gel pot rezista până la două săptămâni fără a se ciobi sau decoji și sunt ușor de îndepărtat atunci când este nevoie cu un agent de îndepărtare fără acetonă.

Modelele de unghii cu gel sunt, de asemenea, mai flexibile decât acrilicele, permițând o mișcare mai bună a degetului fără a provoca daune. În plus, nu este nevoie de pilire în timpul îndepărtării, deoarece produsul pur și simplu se înmoaie cu agent de îndepărtare a acetonei în doar zece minute.

În cele din urmă, datorită flexibilității lor, modelele de unghii cu gel oferă o protecție superioară împotriva ruperii și despicarii din cauza activităților de zi cu zi, cum ar fi tastarea de la tastatură sau utilizarea telefoanelor pentru perioade lungi de timp.

Beneficiile unghiilor cu gel

Unghiile cu gel sunt o modalitate excelentă de a obține aspectul manichiurii în stil salon fără eticheta de preț scumpă. De asemenea, durează mai mult decât lacul de unghii tradițional, ceea ce înseamnă că te poți bucura de culori vibrante și strălucire săptămâni întregi, cu retușuri minime. Unghiile cu gel oferă, de asemenea, un strat suplimentar de protecție împotriva ruperii, ceea ce este util mai ales dacă aveți unghii slabe sau fragile. Un alt beneficiu al unghiilor cu gel este că nu necesită la fel de multă întreținere ca lacul tradițional, deoarece se usucă rapid și conțin mai puține substanțe chimice. În plus, lacurile de unghii cu gel vin într-o mare varietate de nuanțe și finisaje, astfel încât să vă puteți personaliza aspectul pentru a se potrivi cu orice ținută sau ocazie. Procesul de aplicare este destul de simplu, dar cel mai bine este să consultați un profesionist dacă nu sunteți sigur cum să o faceți corect. În general, unghiile cu gel sunt o modalitate accesibilă de a adăuga un pic de glamour și sofisticare aspectului tău de zi cu zi, fără a cheltui prea mulți bani sau timp pentru întreținere.

Tipuri de geluri

Unghiile cu gel sunt o formă populară de îmbunătățire a unghiilor și pot fi folosite pentru a reproduce aspectul unghiilor naturale sau pentru a crea un design dramatic, colorat și complicat. Modelele de unghii cu gel vin în trei tipuri principale: gel dur, gel moale și geluri absorbante. Gelurile dure se aplică direct peste unghia naturală și apoi se întăresc sub lumină UV. Sunt puternice și durabile, dar de obicei necesită pilire atunci când sunt îndepărtate. Gelurile moi sunt aplicate ca monomeri lichizi care polimerizează în aer sau cu o lumină LED pentru întărire. Acest tip este mai puțin rigid decât gelul dur, dar și mai predispus la deteriorare din cauza activităților de zi cu zi, cum ar fi tastarea sau spălarea vaselor. Gelurile de înmuiat pot fi îndepărtate fără pilire prin înmuierea unghiilor în acetonă timp de 15 minute sau mai mult, până când gelul s-a înmuiat suficient pentru a fi îndepărtat cu un bețișor portocaliu. Aceste geluri tind să reziste două săptămâni înainte de a necesita îndepărtarea datorită consistenței lor mai moale în comparație cu alte tipuri de geluri.

Pregătirea patului de unghii

Înainte de a aplica modelul de unghii cu gel, este important să pregătiți corect patul de unghii. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că gelul aderă corect și arată cel mai bine. Primul pas în pregătire este să îndepărtați orice produs existent de pe unghii, cum ar fi lacul sau împachetările. În continuare, este important să folosiți o pilă cu granulație grosieră pentru a modela și șlefui ușor orice creste de pe unghiile naturale. După acest pas, este esențial să curățați ușor paturile de unghii cu o perie moale și să aplicați un strat de grund înainte de a începe aplicarea produsului gel propriu-zis. Grundul ajută la crearea unei suprafețe optime pentru aderența atât a straturilor de bază, cât și a straturilor superioare de produse gel. În cele din urmă, după amorsarea fiecărui pat de unghii, folosește un șervețel fără scame înmuiat în alcool sau acetonă pentru a le curăța în continuare înainte de a aplica produsul ales. Pregătirea corectă a patului de unghii înainte de aplicare poate face diferența în obținerea unor rezultate de lungă durată cu modelul tău de unghii cu gel!

Procesul de aplicare

Procesul de aplicare pentru a deveni model de unghii cu gel variază de obicei în funcție de angajator. În general, solicitanții trebuie să trimită un formular de cerere online care include informații de bază despre experiența lor de muncă, educație și referințe profesionale. În plus, solicitanții ar putea avea nevoie să furnizeze informații mai detaliate, cum ar fi fotografii care își prezintă unghiile și portofoliul de lucrări anterioare. Mulți angajatori solicită, de asemenea, potențiale modele să fie supuse unui proces de interviu pentru a determina dacă sunt potrivite pentru locul de muncă. În timpul interviului, angajatorii pot pune întrebări despre cât de experimentat are solicitantul cu unghiile cu gel, precum și despre ce tip de modele sunt capabili să creeze. După parcurgerea tuturor pașilor procesului de aplicare, angajatorii vor selecta de obicei unul sau mai multe modele de angajare în funcție de abilitățile și calificările lor.

Întărirea gelului

Întărirea gelului este un pas important în procesul de modelare a unghiilor cu gel. În timpul acestui pas, un LED special sau o lumină UV este folosită pentru a întări unghiile cu gel în forma și forma dorită. Întărirea gelului necesită ca unghiile să fie expuse fie la lumină LED, fie la lumină UV pentru o anumită perioadă de timp, care variază în funcție de tipul de gel utilizat. După întărire, unghiile cu gel vor rămâne în starea lor întărită până când sunt îndepărtate sau pilite. Întărirea ajută, de asemenea, la asigurarea faptului că unghiile durează mai mult fără a se ciobi sau dezlipi. În plus, previne formarea oricăror bule de aer sub stratul de lac de unghii atunci când este aplicat după întărire. În cele din urmă, se asigură că toate marginile și colțurile unghiilor au fost sigilate corespunzător, astfel încât să prevină orice ridicare sau despicare în timpul uzurii.

Procesul de eliminare

Când vine vorba de procesul de eliminare pentru un model de unghii cu gel, există mai mulți pași care trebuie parcursi. Primul pas este să pilești unghia și să creezi o suprafață uniformă. Acest lucru va ajuta să vă asigurați că aplicarea gelului se desfășoară fără probleme și fără denivelări sau inconsecvențe în produsul finit. Odată făcut acest lucru, următorul pas este aplicarea unui strat de bază de lac de gel pe fiecare unghie. Acest lucru le va proteja de pete și va oferi o strălucire plăcută atunci când se întăresc cu lumină UV. După ce aceasta a fost finalizată, pot fi aplicate două straturi de culoare, urmate de un strat superior care ajută la etanșarea culorii și oferă un strat suplimentar de protecție împotriva așchiilor sau zgârieturilor. În cele din urmă, după ce toate straturile se întăresc din nou sub lumină UV, trebuie utilizat un anumit tip de îndepărtare (cum ar fi acetona), precum și unelte de tamponare pentru a îndepărta orice produs în exces din jurul marginilor fiecărei unghii înainte ca acestea să poată fi considerate complet terminate.

Concluzie

În concluzie, modelul de unghii cu gel este o modalitate excelentă de a crea unghii frumoase și de lungă durată. Cu aplicarea și îndepărtarea corespunzătoare a produsului, acest tip de manichiură poate dura săptămâni întregi fără a se ciobi sau decolora. Este rapid, eficient și de încredere pentru cei care doresc să-și facă unghiile să arate cât mai bine. În plus, oferă o alternativă sigură la produsele tradiționale de lac de unghii care pot conține toxine sau iritanți. Modelul de unghii cu gel este o alegere excelentă pentru oricine care caută să adauge un plus de strălucire și durabilitate unghiilor.

Leave a Comment