395.00 lei
Wishlist
 
350.00 lei
Wishlist
 
339.00 lei
Wishlist
 
330.00 lei
Wishlist
 
190.00 lei
Wishlist
 
170.00 lei
Wishlist
 
150.00 lei
Wishlist
 
150.00 lei
Wishlist
 
150.00 lei
Wishlist
 
120.00 lei
Wishlist
 
99.00 lei
Wishlist
 
49.00 lei
Wishlist
 
42.00 lei
Wishlist
 
13.20 lei
Wishlist
 
12.00 lei
Wishlist
 
9.00 lei
Wishlist

Stilul ombre, sau in degrade, a ramas in tendinte si in acest an. Aceasta tehnica a prins foarte bine in materie de vopsire a unghiilor, dar si a parului. Tehnica este folosita atat de hairstylisti cat si de manechiuristi. Ce inseamna mai exact? Vorbind de unghii, se coloreaza unghiile in degrade, de la o culoare mai inchisa la una mai deschisa, fara a se observa trecerea dintre colori, aceasta trebuie facuta cat mai fin cu putinta. Spre deosebire de alte tehnici folosit...


Moda in materie de unghii cu gel evolueaza rapid. O manechiurista care se respecta este la curent in fiecare moment cu tot ce este nou, pentru a reusi sa-si satisfaca clientele de fiecare data si astfel sa le fidelizeze. Una dintre tendintele din acest an este sa porti insecte pe unghii. Trebuie sa asortezi insectele cu pietricele si sclipici si trebuie sa fie neaparat 3D. Un astfel de model este indicat sa fie facut pe unghiile cu gel, nu pe cele cu oja, si este bine sa apelati la un specia...


O femeie care se respecta are grija ca manichiura ei sa fie perfecta, in fond aceasta reprezinta cartea ei de vizita. In sezonul cald renuntam la unghiile in culori reci si trecem la modelele pline de viata. Unghiile ornate cu flori naturale sunt la mare moda si in acest sezon. Sunt insufletite, colorate si atrag toate privirile celor din jur. Unghiile ornate cu flori naturale sunt usor de facut, nu necesita o tehnica speciala, insa pentru o astfel de manichiura speciala sunt recomandate un...

Indiferent de varsta si statut, femeile acorda o atentie deosebita manichiurii. Intre tipurile de manichiura preferata, unghiile cu gel ocupa un loc important. Metoda este foarte apreciata deoarece rezista chiar si peste 4 saptamani si asigura o manichiura aspectuoasa. Unghiile cu gel implica utilizarea unei lampi UV. Fie ca reprezentati un salon profesional, fie ca faceti parte din categoria celor care isi fac acest tip de manichiura acasa, aveti nevoie de o astfel de lampa care utilizeaza o sursa de radiatie luminoasa pentru a usca si fixa gelurile utilizate in acest proces.

Exista opinii avizate care sustin ca lampa UV nu afecteaza nicicum persoana care se expune la aceasta. De fapt, o astfel de expunere este similara cu petrecerea a maxim 3 minute/zi in plus la soare sau de maxim 20 minute in plus in aer liber – se iau in calcul zilele dintre doua vizitele la salon. Sa te expui la o lampa UV sau la o lampa LED este echivalent cu 0,5% – 2,2% din expunerea UV lunara permisa.

Kareli.ro ofera atat modele UV cu LED, cat si lampi modele UV cu bulb (tub), a caror putere este asigurata de puterea cumulata a tuburilor incorporate in lampa respectiva. La Kareli. ro veti avea de ales intre lampi UV 9W cu un tub, lampi UV 2 x 9W, lampi UV 36W cu 4 tuburi, lampi UV 54 W cu 6 tuburi etc. Lampile cu mai multe tuburi usuca mai usor unghiile, fara a fi necesara miscarea degetelor, iar timpul pentru uscare este mai scurt. In lampile mai puternice pot fi uscate toate degetele de la maini sau de la picioare, in acelasi timp, pe cand, in lampile cu putere mai mica unghiile se vor usca pe grupuri (ex.: toate unghiile de la o mana).

Modelele cu tub au preturi accesibile si asigura un randament bun. Pe de alta parte, modelele cu LED sunt mai scumpe, insa au o durata de viata mai mare decat cele cu tuburi. Unei persoane care utilizeaza o lampa UV doar acasa, in scop personal, ii este potrivit chiar si cel mai simplu dispozitiv cu conditia sa opteze pentru geluri de o calitate buna. O lampa profesionala potrivita pentru un salon in care este intens utilizata este prevazuta cu ventilator, programator si afisaj digital.

Kareli.ro include in oferta lampi UV de la Lila Rossa, Miley si SUNSHINE NAILS si lampi LED Lila Rossa si SUNSHINE NAILS, atat pentru utilizare personala, cat si pentru saloane.