Kit epilare ceara traditionala Quickepil Verde

Cel mai eficient kit pentru epilare, intrucat pilozitatea isi face aparitia dupa aproximativ 3 saptamani, timp in care te poti bucura de o piele foarte fina.

Prowax LR100:1 buc.
Quickepil Ceara traditionala discuri 1kg Verde:1 buc.
Ulei dupa epilat 100ml:1 buc.
Spatule medii 50buc:1 set.
Pret vechi: 142.00 lei 30%
99.00 lei
Discount: 43.00 lei (30%)
- 30%
+
Adauga la favorite
KIT-Q-3030222001
in stoc

Produse Recomandate

Produse Similare

  • Incalzitorul de ceara si parafina, Pro Wax LR100 are o capacitate de 400ml fiind solutia ideala atat pentru un epilat rapid si usor cat si pentru obtinerea beneficiilor tratamentului cu parafina. Acesta topeste toate tipurile de ceara avand un recipient interior detasabil din metal si termostat reglabil.
  • Ceara de epilat traditionala nu este casanta si nu arde la contactul cu pielea, avand un punct de topire scazut de pana la 50 grade Celsius. Este recomandata pentru pielea sensibila, predispusa la alergii. Se poate folosi pentru toate zonele corpului.
  • Uleiul dupa epilat calmant Miley este fabricat din ulei mineral pur rafinat fiind recomandat pentru indepartarea urmelor de ceara si calmarea zonei proaspat epilata.
  • Setul de spatule din lemn contine 50 de bucati de marime medie. Spatula pentru aplicarea cerii este utila in folosirea cerii traditionale indiferent de zona pe care doriti sa o epilati. Igienice si usor de manevrat sunt potrivite atat pentru uz personal cat si pentru uz profesional.

Nici o postare găsită

Transport gratuit oriunde in tara (Romania), pentru orice comanda a carei valoare depaseste 149 RON.

Metodele de livrare sunt urmatoarele:

  • Bucuresti – Ilfov : Livrare prin curier in 1-2 zile lucratoare. Cost curier – 9 ron
  • Provincie: Livrare prin curier in 2-3 zile lucratoare. Cost curier – 9 ron