Produse Recomandate

Produse Similare

Industria produselorcare au ca scop final infrumusetarea femeilor nu inceteteaza sa ne uimeasca, ultima creatie fiind folia de transfer.Aceasta este un produs surprinzator care ajuta in creearea unei manichiurideosebite. Folosita mai mult pentru a da viata unor modele pline de culoare sidinamism, folia de transfer este un produs accesibil si relativ usor defolosit. Insa, cel mai imbucurator aspect al acesteia, este reprezentat demultitudinea de nunate in care se gaseste. Lungimea acestora este unaconsiderabila..Aplicarea acesteia se face cu ajutorul unui adeziv special si se poate puneatat pe unghia naturala, dar si pe cele false.

Mod de folosire:

  1. Aplica o oja pe unghii si asteapta sa se usuce. Este recomandat safolosesti o oja de o culoare apropiata cu cea foliei in locul unui lac deunghii.
  2. Aplica un strat de adeziv pentru folia de transfer. Acesta areproprietati speciale care inlesnesc transferul si este absolut indispensabildaca vrei sa realizezi o manchiura cu foita de transfer metalica. Atunci candcumperi foitele, asigura-te ca ai comandat si adezivul special.
  3. Taie bucatImici din folie, cat sa acopere intreaga suprafata a unghiei.
  4. Cand stratul deadeziv devine incolor, aplica bucata de folie de transfer si preseaza, dincentru catre extremitati.
  5. Ridica folia si vei observa cum foita metalica s-atransferat pe unghii.

Transport gratuit oriunde in tara (Romania), pentru orice comanda a carei valoare depaseste 149 RON.

Metodele de livrare sunt urmatoarele:

  • Bucuresti – Ilfov : Livrare prin curier in 1-2 zile lucratoare. Cost curier – 9 ron
  • Provincie: Livrare prin curier in 2-3 zile lucratoare. Cost curier – 9 ron