Produse Recomandate

Produse Similare

Ceara Liposolubila pentru epilat Miley 150 g Aloe Vera

Textura lichida a acestei ceara permite aplicarea acesteia in straturi foarte subtiri. Acest beneficiu, alaturi de timpul nelimitat de uscare, il face ideal pentru un tratament rapid si eficient de ceara pe suprafete extinse, cum ar fi picioarele, bratele, spatele si pieptul.

Cantitate: 150gr

Informatii si ingrediente

Aloe Vera Oleate: Acesta este un emolient natural (actiune de inmuiere) care hidrateaza, regenereaza si reduce iritarea.

Colofoniu. Rasina de pin natural utilizata pentru proprietatile adezive.

Uleiuri minerale: Ca agenti de plastifiere in ceara.

Uleiul vegetal: Un emolient natural (actiune de inmuiere).

Mod de utilizare:

Inainte de epilare, asigurati-va ca pielea este curata si uscata. Intindeti ceara cu aplicatorul in sensul cresterii parului, pe zone de 16/18cm. Inainte de a aplica ceara, verificati daca aceasta are temperatura potrivita, iar in cazul in care nu corespunde, intrerupeti epilarea. Dupa ce ati intins ceara pe piele, aplicati o banda de epilat peste , presand bine cu palma pentru o aderenta cat mai buna. Indepartati banda de epilal in sens invers cresterii parului, printr-o miscare rapida si brusca. In cazul in care parul nu se ia din prima puteti sa mai asteptati o vreme pana cand puneti din nou ceara pentru ca pielea e deja sensibila.Repetati pasii pentru fiecare zona in parte. Dupa epilare, folositi ulei, gel sau balsam special.

Brand:
Miley
Gramaj:
150 g
FB:
  • 12

Transport gratuit oriunde in tara (Romania), pentru orice comanda a carei valoare depaseste 149 RON.

Metodele de livrare sunt urmatoarele:

  • Bucuresti – Ilfov : Livrare prin curier in 1-2 zile lucratoare. Cost curier – 9 ron
  • Provincie: Livrare prin curier in 2-3 zile lucratoare. Cost curier – 9 ron